Tι κάνει ένας δημιουργικός πατέρας τις ζωγραφιές των παιδιών του

Hamai Leon | 15.12.13 | 0 σχόλια




Ο Tatsputin είναι ένας εργαζόμενος πατέρας που κάνει επαγγελματικά ταξίδια με αεροπλάνο 10 μέρες το μήνα. Στις πτήσεις, έχει πάντα μαζί του κάποιες ζωγραφιές των παιδιών του, τις οποίες χρωματίζει κατα τη διάρκεια των ταξιδιών του. Επιστρέφοντας, "ξαναχαρίζει" τις ζωγραφιές, χρωματισμένες πλέον και με πολύ διαφορετική όψη, στα παιδιά του τα οποία τις λατρεύουν!

Χρησιμοποιεί συνήθως τα χρωματιστά του μολύβια και δεν αφήνει ούτε χιλιοστο χωρίς χρώμα. Οπως φαίνεται στις φωτογραφίες, τα σκίτσα αποκτούν χρώμα, βάθος, σκιές, όγκο, "ζωή"!

Σχετικά γρήγορα, αποφάσισε να "κρατήσει αρχείο" από αυτή του τη δημιουργική έκφραση της αγάπης του προς τα παιδιά του, οπότε άρχισε να φωτογραφίζει τις εικόνες πριν και μετά. Αρκετές φορές όμως λόγω της λαχτάρας του να ξεκινήσει την "επιχρωμάτωση" ξεχνάει να φωτογραφίσει το "πριν".

Σε κάποιο ταξίδι του ο Tatsputin ξέχασε να πάρει μαζί του τα χρωματιστά του μολύβια και προκειμένου να μη χάσει την ευκαιρία για ζωγραφική, αποφάσισε να περάσει τα σκίτσα στο iPad και να τα χρωματίσει ψηφιακά. Μετά από την παρότρυνση της γυναίκας του να δημοσιοποιήσει αυτή του την αξιαγάπητη ασχολία, ο Tatsputin "ανέβασε" αυτές τις υπέροχες ζωγραφιές στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα Imgur σε ένα άλμπουμ με τίτλο "Coloring my kids art" και το μοιράστηκε στο Reddit. Από ότι λέει θα συνεχίσει να "ανεβάζει" κι άλλες εικόνες, απόδειξη, το ότι έχει ανεβάσει 2 νέες για τις γιορτές των Χριστουγέννων.













Category: , , , ,

Ζήτω το ελεύθερο blogging:
Ο Hamai Leon είναι ένα "τρελόπαιδο" με πολλά, διαφορετικά και πολλές φορές ακόμα και αντιφατικά ενδιαφέροντα! Πιστεύει στην ελευθερία του λόγου και στην απρόσκοπτη διακίνηση πληροφοριών και ιδεών

0 σχόλια